Koncerter i Vor Frelsers Kirke

Fællesklang Aalborg Koncert

Fællesklang koncert

——————————————————
Dato: 28.5
Entré: 20 kr. (Mobilepay eller kontant)
Døre åbner: 19:00
Start: 19:30
——————————————————
“Er du klar til at fejre foråret med sang? Så tag med til Fællesklang Aalborgs koncert. Vi synger en blanding af nye og gamle sange, både danske og udenlandske, men altid med et smil på læben.
Vi er heldige at få besøg af de to talentfulde rytmiske kor, “Fruer med druer” og “Herrer med humle”.

Vi glæder os til at se jer!

Fællesklang Aalborg
Fællesklang Aalborg er et stort kor for unge dirigeret af Malou Dalhoff. I fællesklang bliver der sunget pophits, disney og gode gospelnumre! Koncerter og korprøver er altid fyldt med energi, godt humør og glæden ved at synge sammen.

Fruer Med Druer

Fruer Med Druer er et rytmisk kvindekor, som blev startet af musikstuderende på AAU i 2018. Ideen med koret har fra start været, at der ikke skulle være en fast korleder, men at de forskellige korsangere skiftes til at fungere som korleder. Vi synger som oftest 4-6-stemmige arrangementer, og sangere fra koret medbringer ofte selvskrevne arrangementer.
Sangerne er 18-?? år gamle, og den nok vigtigste detalje om koret er, at vi i stedet for kageordning har en rødvinsordning.

Herrer Med Humle

Herrer med Humle er et amatørprojekt bestående af fire gutter, der først og fremmest samles for at synge, men også lidt for at smage på en øl eller to. Herrernes arrangementer tager ofte afsæt i barbershop-stilen, men også ballader i mere klassisk stil kan forventes fremført, når herrerne humler.