Babysalmesang

Fra 4 – 11 måneder – det største til de mindste

Det er en ganske særlig oplevelse for babyer at træde ind i kirkerummet og høre de bløde klange fra musik og sang folde sig ud. De fleste babyer bliver hurtigt beroliget i det særlige rum under hvælvingerne, og de opdager hurtigt, at lyd og musik er noget rigtig rart. På den måde vil vi gerne give noget af det største til nogen af de mindste.

For børn og voksne bliver babysalmesang et ugentligt højdepunkt, som knytter særlige bånd mellem forældre, børn og musik. Sammen med en lille gruppe forældre med babyer mellem 4 – 11 måneder mødes vi en time om ugen i 10 uger. Vi mødes i det smukke kirkerum, hvor børnene gennem leg, sange og salmer får en kropslig fornemmelse for sang og rytmer og en glæde ved musikken. Børnene prøver at spille på små instrumenter og oplever musikkens flotte klange i kirkerummet. Der er tid til hygge og fællesskab mellem børn og voksne ved den efterfølgende og uforpligtende kaffehygge.

De mindste børn kan sanse musikken, stemmerne, bevægelserne og alt hvad der knytter sig til at lave babysalmesang. Det, børn hører i deres første leveår, glemmer de ikke igen. Det vil blive ved med at ligge som en glæde og genkendelse i deres sind resten af deres liv. Når man synger for børn, styrker man desuden deres udvikling på en lang række områder, sprogligt, motorisk m.v.

Babysalmesangen ledes af sangpædagog Henriette Bjerg Danielsen, der har mange års erfaringer med at åbne musikkens verden op for både små og store børn.


Tilmeldingen åbner i dag d. 5.11 kl. 15.00. Vi starter holdet onsdag d. 26. januar kl. 10.00. 

Tilmeldingsformularene lukker automatisk, når holdende er fyldt, derefter kan du bruge ventelisteformularene. Har du spørgsmål, så kontakt henriette@vorfrelsers.dk (I modtager en bekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på at den kan havne i spam-mail.) 

Babysalmesang
Onsdage kl. 10.00