Bongo

Fra 1- 5 år – minder og musikglæde for livet

Bongo er en festlig, musikalsk legeplads for børn og deres forældre. Gennem sjovt og hyggeligt samvær en lille time om ugen i 10 uger får børnene lov til at synge, danse, spille på små instrumenter og udforske musikkens verden i et inspirerende frirum. Der er masser af liv, leg og duggede ruder, når Bongo-holdene mødes og giver den gas med vimpler, sæbebobler, trommer og faldskærme.

For mange er bongo en naturlig fortsættelse af babysalmesang, men alle er velkomne.

På Bongo-holdene lærer børnene efterhånden selv at synge med og være med i aktiviteter, som er tilrettelagt efter børnenes alderstrin og styrker dem motorisk, sprogligt og ikke mindst socialt. For mange børn bliver bongo et ugentligt højdepunkt, der giver dem minder og musikglæde for livet.

Bongo ledes af sangpædagog Henriette Bjerg Danielsen og vores rytmiske kirkemusiker Niels Peter Trolle Thomassen, som begge elsker at åbne musikkens verden op for både små og store børn.

Bongoholdene inddeles i to sæsoner, og man skal tilmelde sig hver sæson. Den ene varer fra september til og med november og den anden fra sidst i januar til og med maj.

Man er velkommen til løbende at hoppe med på et hold, såfremt der er plads. Der kan forekomme venteliste. Vi er hurtige til at melde tilbage, når og hvis der kommer en plads, så det er en god ide´ at komme på ventelisten.


Tilmeldingen for åbner i dag d. 5.11 kl. 15.00.


Tilmeldingsformularene lukker automatisk, når holdende er fyldt, derefter kan du bruge ventelisteformularene. Har du spørgsmål, så kontakt henriette@vorfrelsers.dk (I modtager en bekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på at den kan havne i spam-mail.)