Bongo

Fra 1- 5 år – minder og musikglæde for livet

Bongo er en festlig, musikalsk legeplads for børn og deres forældre. Gennem sjovt og hyggeligt samvær en lille time om ugen i 10 uger får børnene lov til at synge, danse, spille på små instrumenter og udforske musikkens verden i et inspirerende frirum. Der er masser af liv, leg og duggede ruder, når Bongo-holdene mødes og giver den gas med vimpler, sæbebobler, trommer og faldskærme.

For mange er bongo en naturlig fortsættelse af babysalmesang, men alle er velkomne.

På Bongo-holdene lærer børnene efterhånden selv at synge med og være med i aktiviteter, som er tilrettelagt efter børnenes alderstrin og styrker dem motorisk, sprogligt og ikke mindst socialt. For mange børn bliver bongo et ugentligt højdepunkt, der giver dem minder og musikglæde for livet.

Bongo ledes af sangpædagog Henriette Bjerg Danielsen ,som elsker at åbne musikkens verden op for både små og store børn.

Bongoholdene inddeles i to sæsoner, og man skal tilmelde sig hver sæson. Den ene varer fra september til og med november og den anden fra sidst i januar til og med maj.

Man er velkommen til løbende at hoppe med på et hold, såfremt der er plads. Der kan forekomme venteliste. Vi er hurtige til at melde tilbage, når og hvis der kommer en plads, så det er en god ide´ at komme på ventelisten.


Næste sæson starter i uge 36 – håber vi ses! Tilmeldingen åbner i maj.


Tilmeldingsformularene lukker automatisk, når holdende er fyldt, derefter kan du bruge ventelisteformularene. Har du spørgsmål, så kontakt henriette@vorfrelsers.dk (I modtager en bekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på at den kan havne i spam-mail.)

Tilmeld jer her

Bongo 1-2
for et- til toårige
Tirsdage kl. 16.40 – 17.20
m. Henriette

Start: 3.9

Bongo hold 2-4
for to- til fireårige
Torsdage kl. 16.20 – 17.00
m. Henriette

Start: 5.9

Bongo hold 3-5
for tre- til femårige
Torsdage kl. 17.00 – 17.40
m. Henriette 

Start: 5.9

Bongo er et koncentreret sansebombardement for de små guldklumper. Det er ren magi at opleve, hvordan de udforsker og udvikler sig med musik, dans, rekvisitter og hinanden.

“Der er én dag om ugen, hvor min datter er virkelig nem at få med ud af børnehaven, og det er den dag, jeg kan sige: “vi skal til bongo nu”. Så er vi ude af døren i løbet af nul komma fem. Bongo er hygge, nærvær, sjov og ballade. Vi elsker at “komme hjem til Henriette i kirken” en gang om ugen til bongo.”