Fællesspisning hver 2. torsdag

Måltidsfællesskab og hygge omkring bordene

Fællesspisning er et hyggeligt samlingssted hver 2. torsdag. Her nyder både børnefamilier, singler, unge og ældre fællesskabet omkring bordene. Er du ny i kirken eller i Vestbyen? Så er fællesspisningen helt sikkert et perfekt sted at møde nye mennesker – og så slipper du endda for at lave aftensmaden.

Kom og vær med! Alle er velkomne. 

Pris

Vi får god mad udefra, som i udgangspunktet koster 55 pr voksen og 25 pr barn. Samtidig hylder vi princippet “Betal, hvad du kan”, så kom endelig, selvom du ikke synes du har mulighed for at betale 55 kr.


Husk at tilmelde dig senest tirsdag inden midnat! 

Torsdagsfællesskab – oplæg, samtale og hygge i caféen

Efter fællesspisningen hver 2. torsdag kan du blive hængende og være med i torsdagsfællesskabet, hvor vi fortsætter med at dele hverdagsliv og udforsker livet og troen sammen. Vi mødes i kirkerummet kl. 19.30 og hører et oplæg fra én af præsterne. Bagefter snakker vi om oplægget i små grupper og slutter aftenen af med hygge og snacks. Alle er velkomne!

Tema: Mennesker i Bibelen

Vi er i gang med et temaet ‘Mennesker i Bibelen’. Bibelen er fyldt med menneskeliv, som vi kan spejle os i. Mennesker der erfarer eller kæmper med: tro, tvivl, kærlighed, sygdom, magt, afmagt, sorg, det gode liv og meget mere.