Kvindefællesskabet Kalejdoskop

Engang mødtes kvinder ved brønden – Kalejdoskop er det moderne mødested for kvinder.

Er du kvinde i alderen ca. 20-50 år? Kvindefællesskabet Kalejdoskop er den moderne ‘brønd’ – et åndehul i hverdagen, hvor du kan mødes med andre kvinder. 

Kom indenfor til en hyggelig og inspirerende aften i vores stemningsfulde café. Kirkerummet har en helt særlig atmosfære om aftenen under de smukke høje hvælvinger. Her er der god plads til de samtaleemner, som vi måske ikke altid får delt med venner og familie. Kalejdoskop betyder ‘smuk-form-betragter’. Vi vil gerne skabe et frirum, hvor der er tid til at udforske og tale om livets skønhed og skrøbelighed sammen. Det gør vi gennem temaer som ‘Taknemmelighed’, ‘Drømme’, ‘Mod til at være sårbar’, ‘Hjem, kære hjem’, ‘Perfekt uperfekt. 

En aften består som regel af et oplæg eller en historie fra en lokal kvinde, og derefter er der tid til samtale og hygge rundt ved bordene. 

Kom lige præcis som du er!  Vi står klar med en velkomst drink – og glæder os til en hyggelig, sjov og inspirerende aften sammen med dig.

”Kvindefællesskabet, Kalejdoskop er et særligt åndehul, hvor jeg bliver mødt og rummet af andre kvinder for den jeg er. Det er et sted, hvor jeg har mod til bare at være mig. Det er her, hvor kvinder kan dele liv med hinanden. Atmosfæren i kirkerummet er hyggelig og fredfuld og de hjertevarme arrangører giver alle en følelse af forkælelse og “mig”tid”