Koncerter i Vor Frelsers Kirke

Steve Von Till

——————————————
Dato: 16.8
Døre: 19.30
Koncertstart: 20.00
Entré: 150 kr. inkl. gebyr
——————————————
𝐒𝐭𝐞𝐯𝐞 𝐕𝐨𝐧 𝐓𝐢𝐥𝐥
Steve Von Till har gjort en livslang karriere ud af at søge det elementære. Med en solodiskografi, der strækker sig mere end to årtier tilbage, har han arbejdet i en skyggeverden, hvor han skræller lag af virkeligheden i sin uendelige søgen efter sand betydning og rå følelse. A Deep Voiceless Wilderness fjerner sløret endnu mere. Dette smerteligt smukke ambientværk med neoklassiske træk er en hallucinatorisk og elegant eftertanke over vores adskillelse fra den naturlige verden, hinanden og i sidste ende os selv.

For nogle lyttere kan albummet minde om arbejdet fra moderne komponister som Jóhann Jóhannsson, Brian Eno eller Gavin Bryars. For Von Till handler det om at overgive sig til stedets ånd og den oprindelige hensigt bag hans soloudgivelse fra 2020, No Wilderness Deep Enough. Det album markerede en betydelig første gang for Von Till: Det var hans første soloplade uden en guitar i hånden. I stedet indtoner Von Till kraftfulde og tankevækkende tekster over klaver, cello, mellotron og analoge synthesizere. A Deep Voiceless Wilderness er det samme album uden Von Tills ord.

“Sådan hørte jeg oprindeligt denne musik,” siger han. “Uden stemmen som anker eller jordbunden fortælling har disse stykker en bredere spændvidde. De bliver noget helt andet og udfolder sig på en mere ekspansiv måde. Dybden i synthesizerne, i kontrast til strygere og fransk horn, får plads til at udvikle sig og giver lytteren mulighed for at forestille sig sin egen historie.”

𝐈𝐧𝐧𝐞𝐫𝐰𝐨𝐮𝐝
Innerwoud er et one-man-band skabt af den belgiske kontrabasspiller og komponist Pieter-Jan Van Assche. Efter at have spillet i flere bands, fra folk til neoklassisk, begyndte han primært at optræde solo og gav kontrabassen al den tilgængelige plads til at tale og synge.

Musikken bliver ofte beskrevet som ambient, drone og neoklassisk. Droner bliver bygget live oven på hinanden ved at lægge forskellige teksturer og lyde, der bliver skabt af kontrabassen. Dette resulterer i en melankolsk rejse, der vandrer i åbne landskaber eller længes i anonymt mørke, mens den subtile melodi kaster et ydmygt lys over det hele.
Sommerkoncert Cory Hanson

Cory Hanson

——————————————
Dato: 5.9
Døre: 19.30
Koncertstart: 20.00
Entré: 120 kr. inkl. gebyr
——————————————
Gør dig klar til Cory Hansons sprudlende optræden i Vor Frelsers Kirke!

Cory Hanson har sat sit præg på den ny bølge af garage og psych, der har præget den californiske rockscene igennem det seneste årti, hovedsageligt med bandet WAND, men også med sit samarbejde med TY SEGALL.
Hanson gik i 2021 solo med albummet Pale Horse Rider, og har med netop udgivne WESTERN CUM lavet en fantastisk opfølger , der tager sit helt eget dobbelttydige greb på garage, americana, country og pop.