Julekoncerter i Vor Frelsers Kirke

JULEKONCERT MED NABLA

——————————————
Dato: 1. december
Døre: 19:00
Koncertstart: 19:30
Entré: 100 kr studiepris 50 kr.
——————————————
Glæd jer til at komme i julestemning med NABLA allerede d. 1. december.

NABLA er et nyt kor fra Aalborg, der startede i efteråret 2021 med den erfarne korleder, Line Groth, i spidsen. Koret har allerede flere koncerter på bagen, bl.a. i Musikkens Hus og Aalborg Kongres- og Kulturcenter. De synger rytmisk a cappella på højeste niveau med et repertoire bestående af popmusik med noget på hjerte – og i stærke, originale korarrangementer.

Til koncerten synger de et udvalg af dejlige og stemningsfyldte julesange, samt øvrigt repertoire – herunder deres nye single, “Et hav af udstrakte hænder,” som kan høres på Spotify eller ses som musikvideo på dette link: https://youtu.be/feHDy5D3IoQ

Som opvarmning i begyndelsen af koncerten vil der desuden være en optræden af ungdomskoret, YOUNG – ligeledes ledt af Line Groth.

Vi glæder os til en smuk og festlig aften.

SVANEBORG KARDYB

——————————————
Dato: 3. december 
Døre: 19.30
Koncertstart: 20.00
Entré: 100 kr. (inkl. gebyr)
——————————————

Vi er glade for at kunne præsentere Svaneborg Kardyb i Vor Frelsers Kirke i samarbejde med Studenterhuset.

Sammensmeltning af smukke melodier, delikat minimalisme, catchy grooves, subtile elektroniske vibes, nordisk atmosfære og organisk sammenspil. Sådan kan Svaneborg Kardybs musik beskrives, og det er alt sammen udsprunget af glæden ved at spille med hinanden.

Den prisvindende danske duo har for alvor slået sit navn fast på den internationale scene. Efter udgivelsen af duoens første albums, Knob (2019) og Haven (2020) fulgte et par hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres ‘meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.

I april 2022 annoncerede duoen samarbejdet med det britiske pladeselskab Gondwana Records, som også huser navne som Hania Rani, Matthew Halsall og Portico Quartet, og her udkom det nyeste udspil fra duoen – dobbeltsinglen ‘Orbit’. Senest har Svaneborg Kardyb, som den kun 4. danske artist tilsluttet sig den vilde pallet af kunstnere der gennem tiden har optrådt på NPR’s Tiny Desk Session.

Til denne koncert vil der blive budt på en masse ny musik, da duoens 3. studiealbum udkommer til november!

Julekoncert med Fællesklang

——————————————
Dato: 6. december
Døre: 18:30
Koncertstart: 19:00
Entre: 20 kr. som betales med mobilepay/kontant
——————————————
Kom i julestemning til Fællesklang Aalborgs julekoncert!

Glæd dig til gode pophits, lidt Disney og dejlige juleklassikere.
Inviter dine venner med, og glæd dig, for det er den PERFEKTE måde at komme i julestemning på!

Efter koncerten byder Vor Frelser Kirke på kaffe/The/sodavand og chips.

Find mere info om Fællesklang på:
https://kfum-kfuk.dk/…/aktiviteter/faellesklang-aalborg/

Vestbyens julefællessang

——————————————
Dato: 15. december 
Tid: Kl. 20.00
Gratis
——————————————

Vi samler Vestbyens julehits – stem på dine julefavoritter, inviter naboen med til fællessang og kom i ægte julestemning. 

Joachim Hejslet og band leder os igennem alt fra jule-pop-hits, de bedste juleklassikere, smukke salmer og ørehængere fra tidens julekalendere. I stemmer på jeres yndlings julesange i løbet af december og på aftenen synger vi Vestbyens Top-10 julesange.  

Efter fællessangen serverer vi juleøl, kaffe/the og julesnacks i kirkens caféområde. 

Lyt til sangene her