Koncerter i Vor Frelsers Kirke

Tundra koncert

25.5 // Tundra

Koncertstart: 20.00
Entré: 110 kr. inkl. gebyr

Med den karismatiske vokalist Sofie Trolde i front har Tundra i deres forholdsvis korte levetid allerede spillet en lang række anmelderroste koncerter. Udover en anseelig række danske spillesteder har Tundra blandt andet optrådt på Reeperbahn Festival i Hamborg, SPOT festival, Smukfest og Nibe Festival, og de har gjort sig bemærket ved at udfordre koncertformatet med optrædener på unikke locations som Thingbæk Kalkminer, Nordsøen Oceanarium og i et gammelt redningshus i Lønstrup.

Lige nu arbejder Tundra på at færdiggøre deres andet studiealbum, og det er primært sange fra det kommende album de vil fremføre ved aftenens koncert.
I modsætning til debutpladen fra 2019, er det nye album skrevet på dansk, og det musikalske udtryk er i højere grad formet af akustiske instrumenter, der i samspil med analoge synthesizere og würlitzer, inviterer lytteren med ind i et stemningsfuldt og intimt rum. Her mødes det legende og improvisatoriske med sirlige, skarpskårne folkpop-kompositioner, og det hele bindes sammen af Sofie Troldes unikke og kraftfulde vokal.

De nye sange er alle blevet til under corona-pandemien, og i 2020 fik Tundra lov til at låne en stor kirke i Aalborg, som alligevel stod tom, og bruge den som øvelokale. Loftshøjden i kirkerummet, og en lysende verden udenfor, der i et snuptag syntes fuldstændig forandret, kan på sin vis høres i både musikken og i teksterne, hvor rastløsheden kontinuerligt råber om kap med håbet.

Line-up:
Sofie Trolde – Vokal
Rasmus Bak Christiansen – Guitar og harpe
Jeppe Abildgaard – Bas og sitar
Nikolaj Svaneborg – Klaver og synthesizer

30.5 // Nordisk Koncert

Koncertstart: 19.30
Fri entré

Velkommen til en skøn Nordisk Koncert i Vor Frelsers Kirke.

Vokalensemblet “Vox Nordic” synger kormusik fra Danmark, Norge, Sverige, Island og Irland med vægt på nulevende komponister, enten som komponister af korværker eller som arrangør af gregorianske melodier og folketoner fra de nordiske lande.