Koncerter i Vor Frelsers Kirke

Sommerkoncert // Stjernholm og Christiansen

——————————————————
Dato: 11.7
Entré: Gratis
Døre åbner: 20:00
Start: 20:30
——————————————————
Glæd jer til en festlig aften med Stjernholm & Christiansen!

Stjernholm & Christiansen spiller gamle danske revy- og højskolesange og fortæller små historier om sangene og dem, der har skrevet dem. Repertoiret spænder vidt og bredt lige fra de højtidelige viser i højskolesangbogen til de lystige vers fremført i 1930’ernes revysale. Jeppe Aakjær og Poul Henningsen går hånd i hånd, kind mod kind, side om side når tangenterne slås an og stemmen rømmes, og de fleste af sangene vil publikum kende og kunne synge med på. Som noget særligt vil de til denne koncert også spille nogle af deres egne sange som de plejer at fremføre med deres band Trubaduren & hans Rockband.

Sommerkoncert // Anne Olesen

——————————————————
Dato: 18.7
Entré: Gratis
Døre åbner: 20:00
Start: 20:30
——————————————————
Glæd jer til at opleve Anne Olesen fortolke Kate Bushs univers!

Den 18. juli spiller jeg sange af Kate Bush og fortæller om hende og hvordan hun har inspireret mig. Desuden spiller jeg sange fra bandet Danefae, hvor jeg selv er sanger og sangskriver og fortæller lidt om, hvad der er af ligheder, hvorfor sangskrivning er så fascinerende og hvorfor det er sjovt at prøve lidt grænser af en gang imellem. Jeg har altid haft lidt en ting for at prøve grænser af med sangskrivning. Jeg har selv spillet klaver og sunget siden jeg var ganske lille, både klassisk og rytmisk. Jeg har ikke noget imod at musikken blander genrer og udfordrer lidt. Dertil har Kate Bush været en helt naturlig og gigantisk inspirationskilde! Hun er et fyrtårn inden for kommerciel, progressiv sangskrivning og så er hun bare en enormt dygtig musiker.
Sommerkoncert Lotte Lofn

Sommerkoncert // Lotte Lofn

——————————————————
Dato: 25.7
Entré: Gratis
Døre åbner: 20:00
Start: 20:30
——————————————————
Glæd jer til at opleve Lotte Lofn fortolke sangskriver og guitarist Allan Olsen.

Det var en følelse af slægtsfællesskab, hjemland og kærligheden til ord der gjorde at Lotte Lofn begravede sin fritid i Allan Olsens store katalog og værker indenfor sangskrivningens kunst. En stille sen nattetime hvor albummet Sange For Rygere spinnede på anlægget ramte fascinationen så dybt at hun måtte bøje sig ned på gulvet og kalde ud i rummet; mand, har du skrevet det?

Den kærlighed som Lofn bærer og nærer ind i Allan Olsens univers gjorde at hun tog sin egen sangskrivning fra engelsk til dansk og tog på tour i selvsamme fodspor; blot en kvinde med sin guitar.

Denne aften vil Lofn fortolke udvalgte sange af Allan Olsen samt fortælle hendes blikke ind i tekstuniverset og Olsens måde at bevæge sig som en af vores tids største folkekære sangskrivere. Lofn vil også spille sange fra eget sangskriverunivers stående stædigt og mildt på skuldrene af hendes idol og egen vej.

Selvom Allan Olsen helst står som en dyd kun sig selv på scenen omringet, som en anden helt, af lækre guitarer, har han dog til særlige tider haft sin anden vendelboske ven og tour manager med på flanken som incognito-guitarist.

Denne særlige aften vil Lotte Lofn ligeledes være flankeret af sin vendelboske ven og multiinstrumentalist Caspar Mølholt Kjellberg og deres lækre guitarer.
FAR koncert

Koncert // FAR

——————————————————
Dato: 26.9
Entré: 75,- inkl. gebyr / +1
Supportband: 19:30
Start: 20:00
——————————————————
Far er harmonikasanger fra Aalborg.

Far er for de forrykte. Mennesket på bunden. Mennesket med ar på sjælen. Far synger og spiller for deres stemmer. Gennem sorte sømandsviser og punkede folkemusik-numre, med inspiration fra nær og fjern, spiller Far energiske og opløftende hymner på harmonika og klaver. På trods af at det lyriske univers kan virke håbløst og febrilsk, så er det også lyden af et lys ude i fremtiden.

Far har siden februar 2022 spillet 50 koncerter rundt i Danmark i forskellige konstellationer af sit band. Fars backingband “Saxogade hot boys” er udsprunget af det festlige folkrockorkester PerleFar, som har spillet landet tyndt siden 2015 med over 200 livekoncerter i bagagen. Bandet består af bassist, Hasse Thorup, skrammeltrommeslager Mads Skannerup og Far selv på harmonika, sang/skrål og klaver.

Koncerten er et samarbejde mellem Studenterhuset Aalborg og Vor Frelsers Kirke Aalborg.

* OBS. Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet.

Koncert // Jonas Ringtved

——————————————————
Dato: 8.11
Entré: 75,- inkl. gebyr / +1
Supportband: 19:30
Start: 20:00
——————————————————
I krydsfeltet mellem vanskelighed og accept er der mulighed for at vokse, at blomstre – det er her der kan opstå sød musik, hvis man blot lytter efter. Jonas Ringtved har ikke tæmmet bæstet, de fleste kalder livet, men han har fundet måder, hvorpå man kan tage det ved hornene, og hans mest fornemme formål som kunstner er at dele ud af hans opdagelser til det publikum, der har lyst til at lytte.

Med udgivelsen af hans EPer, The Faith Healers og Skitzotopia, blev Jonas hurtigt kendt for sin hudløse ærlighed. Ærlighed om ham selv, hans udfordringer og hans perspektiver på livet og den verden, vi alle lever i. Med udgivelsen af hans første fuldlængde album, Leftover Hippies, fortsætter han sin rejse ind i det kosmiske ved eksistensen, mens han vedholder styrken ved det sårbare og inviterer lytteren ind i hans verden af tanker. Hvad end du er ung eller gammel, rig eller fattig, kan Jonas byde på stof til eftertanke, og de villige kan lære en ting eller to om det at forblive stærk i mødet med selv de hårdeste udfordringer.

Koncerten er et samarbejde mellem Studenterhuset Aalborg og Vor Frelsers Kirke Aalborg.

* OBS. Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet.