Julekoncerter i Vor Frelsers Kirke Aalborg

7.12 // Fællesklang: Julekoncert

Koncertstart: 19.30
Fri entré

Kom og hør Fællesklangs julekoncert tirsdag den 7. december.
Fællesklang er et stort ungdomskor, som ligger vægt på fællesskab og godt humør, og vi synger alt fra gospel til pophits. Efter at have været ramt af Corona i halvandet års tid, er vi nu klar til at give den hele armen til en alle tiders koncert i Vor Frelsers Kirke.
Til koncerten vil der være fællessang, vi vil synge nogle sange selv, og så får vi besøg af det rytmiske kvindekor Fruer med druer.
Vi glæder os til at se jer alle!
OBS: Da vi kan blive over 100, vil vi bede alle gæster om at vise coronapas

12.12 // Händel Messias – julekoncert

Koncertstart: 16.00
Fri entré

Kom og lyt til Händels dejlige musik til oratoriet Messias.
Vi opfører 1. del, hvor teksterne handler om profetierne om Jesu komme og om selve fødslen, og vi slutter selvfølgelig med Halleluja-koret.
Medvirkende:
Marianne Heuer – sopran, Marie Keller Sørensen – alt, Jens Olav Heckmann – tenor, Søren Ohlsen – bas, Kammerkoret Dorimus, En strygekvartet, Solveig B. Særkjær Skovgård – dirigent

18.12 // Alletiders Historie – En julekoncert for hele familien

Koncertstart: 16.00
Fri entré

Velkommen til julekoncert med talende kameler, brægende får, smukke engle og et træt æsel, der bærer den højgravide Maria hele vejen til Betlehem!

Lise Petersen blænder op for et fantastisk persongalleri, når Alletiders Historie løber af stablen. Alletiders Historie er et farverigt show, hvor Lise Petersen inviterer publikum med på første parket selveste julenat!
Sangene fortæller historien om Jesusbarnet i krybben – også set fra dyrenes perspektiv. Lise Petersens sange bindes sammen af ”Bedstefar Svende”, der sidder i en god stol midt på scenen med den store fortællebog i skødet.

Tag hele familien med under armen og nyd et fantasifuldt jule-øjeblik i Vor Frelsers Kirke. Vi glæder os til at se jer!