Corona information i Vor Frelsers Kirke

Opdateret 21. april 

Gudstjenester

Pr. 21. april afholder vi igen søndagsgudstjenester med fællessang og uden tidsbegrænsning. Arealkravet er lempet, så vi nu må være 125 i kirkerummet. Afstandskravet ved sang er stadig 2 meter og 1 meter ved almindelig samtale. Vi bærer mundbind, når vi bevæger os rundt i rummet og må tage det af, når vi sidder ned. Vi glæder os til at fejre gudstjeneste med jer og vil gøre vores bedste, så I trygt kan komme i kirke.

Vi har god plads og derfor ingen tilmelding til vores gudstjenester. Efter gudstjenesten serverer vi i øjeblikket kirkekaffen ude foran kirken, så vi satser på at forårssolen er med os. 

Særgudstjenester

I løbet af foråret og sommeren afholder vi en række særgudstjenester. Bl.a. børnegudstjenester og seniorsangsgudstjenester. Her gælder selvfølgelig de samme restriktioner som ved søndagsgudstjenesterne.

Kirkelige handlinger – dåb, konfirmationer, vielser, bisættelser, begravelser

Ved kirkelige handlinger gælder de samme arealkrav og restriktioner som ved gudstjenester. I skal dog lige være opmærksom på, at udendørsforsamlingsforbuddet stadig gælder. Pr. 21. april er udendørsforsamlingsforbuddet 50 personer. Pr. 6. maj er det 75 personer.

Aktiviteter og fællesskaber

Ved vores aktiviteter og fællesskaber gælder det almindelige indendørsforsamlingsforbud. I takt med at det indendørsforsamlingsforbud stiger i løbet af maj og juni måned, så kan vi så småt åbne op for flere af vores aktiviteter og fællesskaber. Vi glæder os til at se jer!

Indendørsforsamlingsforbud pr. 21. april = 10 personer, pr. 6. maj = 25 personer, 21. maj = 50 personer, 11. juni = 100 personer

Babysalmesang: Begynder igen pr. 28. april (Holdet er fyldt op – Tilmeldingen til efterårshold er åben)

Bongo: Begynder først efter sommerferien, men vi har flere børnegudstjenester her i foråret. (Bongo tilmelding åbner i maj)

Legestuen: Åbner ikke endnu.

Korene: Mødes udendørs i mindre grupper pr. 4. maj (I får besked af korleder – Henriette)

Verdens Fedeste Klub: Begynder først efter sommerferien.

Konfirmanderne: Må have undervisning igen.

Strikkecaféen: Begynder igen pr. 7. maj

Seniorsang: Mødes i øjeblikket til seniorsangsgudstjenester. Læs mere her 

Kvindefællesskabet Kalejdoskop: Begynder igen pr. 2. juni.

Cross Yoga: Begynder igen pr. 19. maj Husk tilmelding!

Torsdags fællesspisning: Opdateres…

Koncerter: Vi ved endnu ikke, om vi må afholde koncerter på lige fod med andre spillesteder. Opdateres…

Kirkerummet

Kirken er åben for stilhed, eftertanke, bøn og refleksion. I hverdage fra kl. 9.00-17.00. Om onsdagen er kirkerummet åbent helt til kl. 21.00 

Kom ind og få ro på og føl dig endelig hjemme. Husk mundbind, når du bevæger dig rundt i rummet. I kirkens åbningstid gælder det indendørsforsamlingsforbud som pr. 21. april er 10 personer og pr. 6. maj 25 personer.  

Kontoret

Kirkekontoret er stadig åbent. Se åbningstider og kontaktoplysninger her 

Præst

Har du brug for at tale med vores præst? Find Jesper Fodgaards kontaktoplysninger her og aftal nærmere. 


Læs Kirkeministeriets Covid-information her


Pas på hinanden – vi glæder os til at se jer igen!