Giv Lyd Sommercamp i uge 26

Kom og vær med på Aalborgs hyggeligste Sommercamp ‘Giv Lyd’, når Vor Frelsers Kirke åbner dørene op for et skabende fællesskab, hvor vi gennem forskellige værksteder vil gå på opdagelse i vores egen- og fælles verden. Det bliver en uge med masser af lyd, kreativitet, lækkert mad og leg i det sjoveste fællesskab. Går du i 3.-6. klasse, så er det måske lige noget for dig! Tjek værkstederne ud og tilmeld dig herunder. Vi glæder os til at se dig. Du behøver ikke at have madpakke med – kirken og madværkstedet sørger for mad alle dage. 


Vi mødes mandag-torsdag kl. 9.00-15.00


BYGGEVÆRKSTEDET

Vi bygger, hamrer, hygger og ræser! Hvis du har lyst til at være med til at bygge den hurtigste og flotteste sæbekassebil, så er det her du skal være med. I løbet af ugen får vi bygget et par biler – som til sidst skal bruges til århundredes ræs. Vi håber du vil være med!

KREAVÆRKSTEDET

Det er dejligt at få en gave, men det er endnu dejligere at give en gave og se glæden hos den, der får gaven. I år vil vi i det kreative værksted sammen lave gaver, i form af kunstværker, til f.eks. neonatal afdelingen på Aalborg sygehus.

MADVÆRKSTEDET

I madværkstedet giver vi masser af lyd. Vi har skramlen med gryder, latter over en fjollet pyntet kage, et højt mums over en omhyggelig tilsmagning, et begejstret lækkert, og måske endda klapsalver, når vi serverer den mad vi har lavet, for de andre campdeltagere. Vi skal koge, stege, bage og give den fuld gas med at lave masser af lækkerier. Det bliver knashyggeligt!