Cross Yoga

Yoga med fokus på den kristne Gud og spiritualitet

Kom direkte fra myldretidens larm og travlhed ind i kirkerummets skønne fredfyldte atmosfære. Uanset, hvor vi kommer fra, og hvad vi kommer med, så skaber vi til Cross Yoga et fælles åndehul midt i hverdagen.

CrossYoga er yoga med fokus på den kristne Gud og spiritualitet. Vi arbejder med smidighed, styrke og ro i krop og sjæl. Vi er foran alteret under de høje hvælvinger, hvor der er god plads til tro, tvivl og eftertanke.

For dig der gerne vil

  • Udforske sammenhængen mellem krop og ånd
  • Opnå yogaens positive, fysiske virkninger som smidighed, styrket muskulatur, forbedret åndedræt samt positiv påvirkning på indre organer.
  • Finde et stille og afstressende rum i hverdagen.

Sådan forløber en session

Crossyoga bygger på Bibelen og den kristne Gud. Stillingerne er de kendte yogastillinger i et roligt flow. Sessionerne begyndes med vejrtrækningsøvelser og en kort refleksion over dagens tema, som kan være poesi, bønner, et bibelvers, et eksistentielt tema el. lign. Derefter guides deltagerne gennem forskellige yogastillinger, hvor dagens tema tages op undervejs. Der benyttes stille musik og sessionen afsluttes med afspænding og meditation over temaet. Bagefter er du velkommen til at blive til en snak i kirkens hyggelige café.

Lidt praktisk info

  • Instruktør: Susanne Fodgaard, uddannet yogainstruktør, arbejder til dagligt som psykolog.
  • Vi har yogamåtter og blokke.
  • Der er mulighed for parkering ved kirken.

Tilmelding

Det koster 40 kr. at deltage. 20 kr. for studerende eller andre, der ikke har økonomi til at give fuld pris. I køber billet via linket herunder.

Hvis holdet er fyldt og du ønsker at komme på venteliste, så skriv en mail til marianne@vorfrelsers.dk