Kor

Sjove oplevelser og musikalsk fællesskab i særklasse (fra 0. klasse)

Spirekor, spire+ kor og juniorkor. Det er tre korfællesskaber for børn fra 0. klasse og opefter, hvor sjove oplevelser og musikalsk fællesskab i særklasse går hånd i hånd. Både drenge og piger er velkommen til at være med, når vi synger en masse gode sange, lærer at bruge vores stemmer rigtigt og hygger os med musikalske lege. Sangglæde og det sociale fællesskab er i centrum, men børnene får også rig mulighed for at udforske musik og sang gennem udviklende musikdramatiske lege og øvelser på et niveau, som passer til det enkelte kor og de enkelte kormedlemmer. Der arbejdes med solosang, flerstemmighed og nodelære på en sjov og underholdende måde.

Og så er der masser af sjove oplevelser som f.eks. spire-workshop, fastelavns-arrangement, “Spire-spas-dag”, minikoncert i byen, børnekoncert og medvirken ved familiegudstjenester.

Der er ingen optagelsesprøve. Alle børn er velkomne, og det er gratis at være med i vores kor!

Korene ledes af sangpædagog Henriette Bjerg Danielsen, der har mange års erfaringer med at åbne musikkens verden op for både små og store børn.

Endelig kan vi mødes igen!

Vi glæder os til at hygge og synge sammen med jer igen, derfor har vi besluttet at korene mødes udendørs fra 4. maj. Spirekoret er delt op i to grupper. Har I spørgsmål, så kontakt Henriette.

Spirekoret
fra 0. til 2. klasse
Tirsdage kl. 15.30 – 16.25

Spire+ koret
fra 3. til 5. klasse
Tirsdage kl. 14.30 – 15.30

Juniorkoret
fra 6. klasse
Torsdage kl. 14.45 – 15.35