Kor

Sjove oplevelser og musikalsk fællesskab i særklasse (fra 0. klasse)

Spirekor, spire+ kor og juniorkor. Det er tre korfællesskaber for børn fra 0. klasse og opefter, hvor sjove oplevelser og musikalsk fællesskab i særklasse går hånd i hånd. Både drenge og piger er velkommen til at være med, når vi synger en masse gode sange, lærer at bruge vores stemmer rigtigt og hygger os med musikalske lege. Sangglæde og det sociale fællesskab er i centrum, men børnene får også rig mulighed for at udforske musik og sang gennem udviklende musikdramatiske lege og øvelser på et niveau, som passer til det enkelte kor og de enkelte kormedlemmer. Der arbejdes med solosang, flerstemmighed og nodelære på en sjov og underholdende måde.

Og så er der masser af sjove oplevelser som f.eks. spire-workshop, fastelavns-arrangement, “Spire-spas-dag”, minikoncert i byen, børnekoncert og medvirken ved familiegudstjenester.

Der er ingen optagelsesprøve. Alle børn er velkomne, og det er gratis at være med i vores kor!

Korene ledes af sangpædagog Henriette Bjerg Danielsen, der har mange års erfaringer med at åbne musikkens verden op for både små og store børn.

Kender du nogen, der gerne vil synge med i et af korene – så kontakt korleder Henriette.

Juniorkoret (fra 6. klasse)

Juniorkoret er overbygningen på Spire+koret for børn fra 6. klasse og opefter. Juniorkorets korprøver er fyldt med sang, sjov og fællesskab, men også seriøst arbejde med at lære en sund sangteknik, at synge solo og flerstemmigt, og at lære en masse nye gode sange at kende. Repertoiret er blandet, men med vægt på den rytmiske musik.

Udover at Juniorkoret medvirker ved Pizza- og Familiegudstjenester, kan en sæson fx indeholde: pop up koncerter i byen – indspilning – backingkor for kirkens rytmiske band – og hyggelige sociale arrangementer

Spirekoret
fra 0. til 2. klasse
Tirsdage kl. 15.30 – 16.25

Opstart i uge 33

Spire+ koret
fra 3. til 5. klasse
Tirsdage kl. 14.30 – 15.30

Opstart i uge 33

Juniorkoret
fra 6. klasse
Torsdage kl. 15.00 – 15.50

Opstart i uge 34

Lyt til vores nyeste indspilninger

“Spirekor gøre mig glad og det er et godt sted at møde nye venner.”

“Juniorkor er hygge og sjov, og det især derfor, at jeg går til det. Og så synger vi nogle megagode sange og lærer nye ting hver gang.” 

“Det er dejligt at gå til kor, der er søde voksne. Vi synger gode sange og der er mange gode kammerater. Man får nye venner for vi er blandet fra forskellige skoler.”

“Man bliver altid mødt med gæstfrihed, et smil og en kop kaffe. Når min pige er til kor, sidder jeg ned og får et pusterum midt i min dag, hvor jeg enten får en god snak med én fra kirken eller sidder jeg og får lidt stilhed ind i min dag. Henriette imødekommer alle, som kommer til kor med et stort smil og et hjerte, hvor der er altid plads til alle. Det har betydet rigtig meget for vores datter at være med til at synge hver tirsdag. At synge med i koret bringer glæde til hende hver gang – uanset, hvor hård skoledagen har været. Tusind tak til jer!”

“Det er sjovt at synge, nogle gange leger vi sjove lege til sidst. Der er lækkert mad til pause . Det giver en dejlig følelse at gå til kor fordi vi lærer nye sange.”